2 Mart 2012 Cuma

Dust

Bir camın tozlu manzarasından seyrediyorken dünyayı, baktığım hayatların üstüne hapşırma ihtimali güldürdü beni. Gördüğüm herkesin kirli olması da anlamlandı şimdi...

Murat IŞIK

14 yorum:

  1. baktığın hayatların üstüne hapşırma ihtimalin güldürdü beni de

    YanıtlaSil
  2. Camları kırsak hepsi ölürler mi dersin? En azından acı çekerler mi biraz, çektirdikleri kadar en azından?
    "Sakın!" deme bu defa, gel beraber kıralım camları, çığlıkları yankılanırken kahkahama eşlik edecek biri, fena olmazdı..

    YanıtlaSil
  3. Kediyi de kesecek miyiz? Bir orta yol bulmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazsan şu kedi hikayesini.. (Belki de yazmışsındır halihazırda) Kediyi kesersek, ben de yaşayamam. Hadi seç bir kart..

      Sil
    2. Bir ara yazarım belki. Kırmızı etkisinde.
      Kartımı seçeyim de camları kırdık. Kediyi den sen kolluyorsun canın pahasına... Benden yana bir kart bırakmadın. Gene tanrıyı oynuyoruz. Dün analarına da sövdük oysa.

      Sil
    3. Camları kırmadık henüz.. Kırmayalım. Sen yalnızca hapşır, ben de şemsiyemi açayım..
      Hiç inkar etmedim ki, onlardan biri olduğumu. Etmemeli..

      Sil
    4. Şarap tanrısı diye bastım çığlığı. Nehirler kızıl aktığında firavunun adamlarının aklına gelmemişti sanırım böyle bağırmak. Musayı becermenin kolay bir yolu olurdu oysa bir kadeh alıp Nil nehrinden, İçip kafayı bulmak.

      Sil
    5. Onlar, çok sarhoşlardı.. Kadehlerce içtiler o nehirden ve insanlığa özgü bir utançla, bir hikaye uydurmak zorunda kaldılar.. Hatunun birinin bacaklarıydı yalnızca, ikiye ayırdıkları. Belli ki pek yaratıcı değiller. Karşılaştıkları ıslaklık sayesinde, nehiri kolayca geçebildiler.. Ve her biri yığılıp toprağa düştüğünde, tüm orospulara Nil diye hitap etmeyi uygun gördüler.. Kimisi keyifli, kimisi öfkeli..

      Sil
    6. Nil nehrinin kenarında mastürbasyon yapan bir orospu çocuğunun, gözlerini kapatıp, o ıslaklığa dokunarak boşalmasıyla başladı her şey. O şekilde serpildi kusurlu tohumları; apış arasını soğutmak için gece serinliğinde bir birlerini tahrik eden bakire lezbiyenlerin rahimlerine. Her orospuya Nil denmesi gibi bir gelenek midir dersin o dönemde gebe kalmış her bakire lezbiyene tanrının karısı muamelesi yapmamız?

      Sil
  4. Tanrının lezbiyen olma ihtimalini var sayacak olursak, neden hepsi onun karısı olmasın?!.. Ve doğacak her piç, muhakkak homofobik olacaktır, ebeveynlerinden nefret ederek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Homofobi tedavi edilebilir bir kusur olmalı. Toplama kamplarında masalara bağlı milyarlarca erkeğin erkeler, kadının da kadınlar tarafından becerilme ihtimali Hitler' i mutlu eder miydi diye aklıma takıldı birden. Onun aseksüel olduğunu varsayarsak sanırım kendi tuzağına düşecek. Onu becermeye hevesli bir Yahudi her barda bulunur da aynı anda o yahudiye kayacak tanrı yı nerden bulacağız.
      Birimiz bu işleri üstlenmeli...

      Bu yorumları bir yerde toplasak bizi yakarlar mı acaba? Yada daha korkuncu arkamızdan dua edip gömerler mi?

      Sil
  5. Sapkınlıktan çok mükemmelikti takıntısı aslında. Ve mutlu ya da mutsuz olduğunu da sanmıyorum, sadece yapıyordu. Hedefine doğru, önüne çıkan her şeyi yıkarak ilerliyordu. İçimdeki Hitler'i anlatmam, çok daha uzun zaman alır. Hitler'i bırakmalı şimdi..
    Yaksalar, hoş olur! Görüntüm elbet silinir hafızalarından.. Ama tenimin kokusunu unutmaları, ömürlerine mâl olabilir. Belki huzursuz bir uyku olup çalar kapılarını.. Yine de cesaret edemezler, yakmaya bir nebze, ardımdan dua okumaya asla..

    YanıtlaSil
  6. Bir sigaram kalmış. Bir tane inanabiliyor musun? İkinciyi içmeye vakit kalmasın diye iki mor attım ağzıma. Hafızama sıçayım! İki pembe bir mor ediyordu. Oysa ben iki mor aldım yanlışlıkla. Gevşedim, tabii. Pembeleştim. Matematiksel bir hata olmalı bu işte. Bir şeyin iki ile çarpımı kedisiymiş. Bizi kandırmışlar kimyasal / matematik dersinde. Hem kimya hem matematiğin arda arda getiren o kaltak müdüre sövdüm tabii.
    Sıçmaya gittiğimde her şey normaldi de kıçımı hissedemedim bir zaman sonra. Dişçide uyuşturulmuş bir ağızdan farkı yok şimdi götümün. Bu hissizlikle de sağa sola sıçtım sanırım. Şimdi bayılıp kendi bokumda boğularak ölsem, kimse yıkamaya uğraşmaz en azından. Yakmak kolaylarına gelir...

    YanıtlaSil
  7. Sıfırdan bahsediyorsak, iki ile çarpımı, kendisi evet.. Fakat bu durum, kimseye sövmene engel değil, merak etme. Bir düşün, belki de sıfırdır aslında?
    O eski, boklu fotoğraflara özeniyoruz besbelli, yakılmayı bekleyerek.. Öldükten sonra, isterlerse siksinler, sakıncası yok.. Apayrı bir konu...

    YanıtlaSil